Synthesis of ZnS nanoparticeles in ultrasonic media by two different chemical methods

  لینک دانلود مقاله: https://www.civilica.com/Paper-ICNN05-ICNN05_077=Preparation-of-ZnS-nanoparticeles-in-ultrasonic-media-by-two-different-chemical-methods.html   چکیده: دراین کار نانو ذرات سولفید روی(NPs) با دو روش در حضور امواج فراصوت و روش هیدروترمال(رسوب شیمیایی ساده و روش بیولوژیکی) سنتز شدند، نتیجه ی سنتز NPs به دست آمده از تیوریا و روی استات دهیدراته در روش اول با روشی که سدیم سولفات و نیترات روی و […]

بررسی طیف FT-IR و Raman آب در حضور میدان مغناطیسی و تأثیر آن بر جوانه زنی گروهی از بذر و غلات و حبوبات

  چكيده: آب، ضروري ترين ماده براي ادامه حيات همه موجودات زنده است كه زندگي ، كار، صنعت و كشاورزي بدون آن امكان پذير نيست . مطالعات حاكي از آن است که برخي ويژگي هاي فيزيكي آب در حضور ميدان مغناطيسي تغيير مي كند. آب مغناطيسي شده به علت كشش سطحي كمتر ، حلاليت بالايي دارد […]

بهبود شاخص های رشدی گیاه ذرت تحت آبیاری با آب مغناطیده

      لینک دانلود مقاله: http://www.ijbme.org/article_13048.html     چکیده: بیش از 75% حجم سلول های گیاهی را آب تشکیل می دهد. لذا می توان بخش عمده ی تأثیر میدان های مغناطیسی بر گیاهان به واسطه ی مغناطیده شدن آب باشد. در این تحقیق، نمونه آب لوله کشی با عبور از یک دستگاه همزن یون […]

Ultrasonic irradiation effects on electrochemical synthesis of ZnO nanostructures

    لینک دانلود مقاله: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417714000339     چکیده: در این مقاله سنتز الکتروشیمیایی نانو ساختار ZnO در حضور امواج التراسونیک مورد مطالعه قرار می‌ گیرد. حمام التراسونیکی که برای سنتز استفاده شده با روش هیدروفون کالیبره شده است تا فرکانس و توان آکوستیک آن به دست آید. با استفاده از نتایج به دست آمده […]

Increase in water evaporation rate with increase in static magnetic field perpendicular to water-air interface

  لینک دانلود مقاله: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0255270117300156   چکیده: در سال های گذشته تحقیقات بسیاری در رابطه با تأثیرات میدان مغناطیسی بر روی آب گزارش شده است ولی همچنان بحث و تردید در این موضوع وجود دارد. با این وجود افزایش تبخیر آب در حضور میدان مغناطیسی کمتر مورد بحث است. در این مقاله تأثیر میدان مغناطیسی […]

Effect of ultrasonic homogenization on the Vis/NIR bulk opticalproperties of milk

      لینک دانلود مقاله: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776515000107     چکیده: اندازه ذرات کلوئیدی در محصولات خوراکی تأثیر قابل توجهی روی خواص فیزیک شیمیایی، عملکرد و سنسوری محصول دارد. در نتیجه تکنیک های اندازه‌گیری برای تحت نظر داشتن ابر ذرات معلق می تواند منجر  به کاهش تغییرپذیری در فرآیند تولید و پیشرفت در توسعه تولید محصولات […]