Effect of ultrasonic homogenization on the Vis/NIR bulk opticalproperties of milk

 

 

 

لینک دانلود مقاله:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776515000107

 

 

چکیده:

اندازه ذرات کلوئیدی در محصولات خوراکی تأثیر قابل توجهی روی خواص فیزیک شیمیایی، عملکرد و سنسوری محصول دارد. در نتیجه تکنیک های اندازه‌گیری برای تحت نظر داشتن ابر ذرات معلق می تواند منجر  به کاهش تغییرپذیری در فرآیند تولید و پیشرفت در توسعه تولید محصولات غذایی بهینه شود. اسپکتروسکوپی مرئی و نزدیک فروسرخ از این هم به طور گسترده برای اندازه گیری ترکیب های کشاورزی و محصولات خوراکی استفاده میشده است. با این وجود این تکنولوژی همچنین می تواند برای به دست آوردن مشخصات پراکندگی میکروساختارهای محصولات خوراکی مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله تأثیر اندازه گلبول چربی بر روی خواص پراکندگی مرئی/نزدیک فروسرخ شیر مورد مطالعه قرار می‌گیرد. تغییرات در توزیع حجم چربی چربی با استفاده از همگن سازی اولتراسونیک شیر خام ایجاد شد. کاهش اندازه گلبول چربی موجب افزایش وابستگی ضریب پراکندگی توده‌ی مرئی/نزدیک فروسرخ و ضریب ناهمسانگردی می‌شود. علاوه بر این ضریب ناهمسانگردی و ضریب پاکندگی توده برای طول موج‌های بالای 600 نانومتر کاهش می‌یابند و تحت تأثیر پراکندگی ریلی قرار می‌گیرد. به علاوه خواص پراکندگی توده را به خوبی میتوان از توزیع اندازه‌ی ذرات اندازه گیری شده با الگوریتم Mie  تخمین زد. تحقیقات آتی می تواند در جهت معکوس این مدل صورت بگیرد و توزیع اندازه ذرات را از اسپکتروسکوپی مرئی/نزدیک فروسرخ به دست آورد. وابستگی ضریب پراکندگی توده‌ی مرئی/نزدیک فروسرخ و ضریب ناهمسانگردی می‌شود. علاوه بر این ضریب ناهمسانگردی و ضریب پاکندگی توده برای طول موج‌های بالای 600 نانومتر کاهش می‌یابند و تحت تأثیر پراکندگی ریلی قرار می‌گیرد. به علاوه خواص پراکندگی توده را به خوبی میتوان از توزیع اندازه‌ی ذرات اندازه گیری شده با الگوریتم Mie  تخمین زد. تحقیقات آتی می تواند در جهت معکوس این مدل صورت بگیرد و توزیع اندازه ذرات را از اسپکتروسکوپی مرئی/نزدیک فروسرخ به دست آورد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.