تولید کننده تجهیزات التراسونیک
فاپن




دیسممبراتورها یا تجزیه کننده های اولتراسونیک

فراصوت (الترا سونیک) وسیله ای موثر برای از هم پاشیدن ساختارهای سلولی است. این اثر می تواند برای استخراج مواد داخل سلولی (مانند نشاسته) از داخل ماتریس سلولی استفاده شود.

فراصوت (الترا سونیک) امواج متناوب فشار بالا فشار پایین را در مایعی که در معرض آن قرار گرفته است ایجاد می کند. در طول چرخه فشار کم، امواج اولتراسونیک حباب‌

دیسممبراتورها یا تجزیه کننده های اولتراسونیک معمولاً در آزمایشگاه، و یا در صنعت برای تهیه سوسپانسیون های کلوئیدی همگن مانند امولسیون ها و پراکندگی ها با اندازه قطرات یا ذرات در محدوده زیر میکرون و نانو استفاده می شوند. علاوه بر این، تجزیه کننده های اولتراسونیک برای از هم گسیختگی سلولی، لیز، و همچنین تکه تکه کردن و استخراج DNA استفاده می گردند. تجزیه کننده های التراسونیک به عنوان کارآمدترین، قابل اعتمادترین و آسان ترین روش تجزیه شناخته می شوند.

دیسممبراتور یا تجزیه کنندۀ آلتراسونیک چیست؟

دیسممبراتور وسیله ای برای جدا کردن غشا از مایع است. کاربردهای معمولی دیسممبراتورها تهیه امولسیون، پراکندگی، لیز سلولی و انحلال است. تجزیه کننده های اولتراسونیک در تهیه امولسیون ها از جمله امولسیون های زیر میکرون و نانو امولسیون ها، سوسپانسیون ها و همچنین پراکندگی با ذرات زیر میکرون و نانو ذرات بسیار قابل اعتماد و کارآمد هستند. در زیست شناسی، بیوشیمی و علوم زیستی، تجزیه کننده ها برای باز کردن ساختارهای سلولی با برهم زدن غشای سلولی یا دیواره سلولی استفاده می شوند. لیز اولتراسونیک مواد درون سلولی مانند پروتئین ها، اندامک ها و ترکیبات زیست فعال را در حلال آزاد می کند.

کاربردهای دیسمبراتورهای اولتراسونیک

  • آماده سازی نمونه

  • هموژنیزاسیون

  • امولسیون سازی (نانو امولسیون ها)

  • پراکندگی (نانو پراکندگی)

  • فناوری نانو ذرات

  • تخریب سلولی

  • لیز

  • هموژنیزاسیون سوسپانسیون های سلولی / کشت سلولی

  • استخراج پروتئین

  • برش DNA و RNA

  • انحلال پودرها و قرص ها

  • گاز زدایی و هوازدایی

نحوه کار با دیسممبراتور اولتراسونیک

شرکت فاپن طیف وسیعی از جداکننده‌ها را عرضه می کند. از دستگاه‌های آزمایشگاهی روی میز تا دستگاه‌های جداکننده‌های صنعتی. همه جداکننده‌های اولتراسونیک مجهز به نمایشگر لمسی دیجیتال و نرم‌افزار هوشمندی هستند که امکان پیش‌تنظیم حالت‌های عملکرد (مانند چرخه کار، مدت زمان فراصوت، توان، میزان مکث و غیره) را بر روی دستگاه فراهم می‌کند.

برای حجم نمونه کمتر از 20 میلی لیتر، دستگاه 150UPS توصیه می شود.

دیسممبراتور اولتراسونیک را به منبع تغذیه وصل کنید و دستگاه را روشن کنید. صفحه نمایش رنگی دیجیتال روشن خواهد شد. از تنظیمات موجود در منو برای تنظیم دامنه استفاده کنید. اغلب، دامنه 100٪ توصیه می شود. به صورت اختیاری، می‌توانید مدت زمان فراصوت، چرخه کار و یا زمان خاموش و رشن شدن را از قبل تنظیم کنید.

اولتراسونیک یک فرایند غیر حرارتی است. با این حال، اگر انرژی به یک ماده برسد، در نهایت به گرما تبدیل می شود (قانون اول ترمودینامیک / قانون بقای انرژی). بسته به حساسیت حرارتی ماده نمونه، ممکن است استفاده از حمام یخ توصیه شود. استفاده از حالت چرخۀ زمانی، به نمونه اجازه می دهد تا در طول مکث های فراصوت خنک شود. بنابراین، محدودیت های دما را می توان از قبل تنظیم کرد. اگر سنسور دمای قابل اتصال دماهای بالاتر از حد تعیین شده را اندازه گیری کند، تجزیه کننده اولتراسونیک تا رسیدن به دمای دلتای تنظیم شده مکث می کند و سپس دوباره شروع به تابش امواج التراسونیک می کند. می توانید از پوشانندۀ گوش و یا محفظۀ صداگیر استفاده نمایید.

پروب اولتراسونیک (سونوترود) را داخل ظرف همراه با نمونه پایین بیاورید. نوک سونوترود نباید کمتر از 1 تا 1.5 برابر قطر نوک داخل مایع نمونه باشد. برای شروع فرآیند سونیکاسیون، دکمه ON را فشار دهید. بسته به حجم نمونه و هندسه ظرف، ممکن است مجبور باشید پروب اولتراسونیک را به آرامی در محیط مایع حرکت دهید تا یکنواخت‌ترین نتیجه را به دست آورید. استفاده از همزن مغناطیسی نیز یک گزینه مفید برای ایجاد حرکت ماکروی بهتر در مایع است.

پس از سونیکاسیون، دستگاه را خاموش کرده و پروب را از مایع خارج کنید. نمونه برای فرآیندهای بعدی آماده است. سونوترود را با پاک کردن کامل آن با الکل تمیز کنید.

کاربردهای آماده سازی نمونه مانند همگن سازی، پراکندگی، امولسیون سازی، انحلال، از هم گسیختگی سلولی، لیز، استخراج پروتئین، استخراج DNA/RNA، برش / قطعه قطعه شدن DNA و کروماتین، تست کروماتین ایمونوپرسیپیتاسیون (ChIP)، وسترن بلات، گاز زدایی / هوازدایی از جمله کاربردهای رایج تجزیه کننده های اولتراسونیک هستند.

نحوۀ کار تجزیه کننده های التراسونیک

تجزیه کننده های اولتراسونیک بر اساس کاویتاسیون آکوستیک کار می کنند. از طریق پروب اولتراسونیک (همچنین به عنوان سونوترود شناخته می شود)، امواج اولتراسونیک با شدت بالا به محیط فرآیند (مانند مایع، دوغاب، سوسپانسیون سلولی و غیره) منتقل می شود. امواج التراسونیک از طریق مایع عبور می کنند و در آنجا چرخه های متناوب فشار بالا و فشار پایین ایجاد می کنند. در طول چرخه‌های فشار کم، حباب‌های خلاء بسیار ریز که به آن حباب‌های کاویتاسیون می‌گویند، ایجاد می شوند. این حباب‌های کاویتاسیون در طی چندین چرخه فشار رشد می‌کنند تا زمانی که به اندازه‌ای برسند که نتوانند انرژی بیشتری جذب کنند. در این مرحله، حباب‌های کاویتاسیون به شدت منفجر می‌شوند و شرایط شدید موضعی مانند دماهای بسیار بالا، فشارها، اختلاف دما و فشار شدید (به دلیل نرخ گرمایش / سرمایش بالا و نوسانات فشار)، تلاطم‌های میکرو و جریان‌های مایع با سرعت‌های تا حداکثر 180 متر بر ثانیه ایجاد می‌کنند. این شرایط اثرات مکانیکی قابل توجهی بر ذرات در محیط نشان می‌دهند، زیرا جریان‌های مایع با سرعت بالا، ذرات را در محیط شتاب می‌دهند تا ذرات با هم برخورد کنند. در اثر برخورد بین ذرات، ماده جامد (مانند ذرات، الیاف، سلول‌ها) فرسایش می‌یابد، خرد می‌شود و به ذراتی در ابعاد میکرون و نانو تکه تکه می‌شود. در کشت‌های سلولی و سوسپانسیون‌های سلولی، دیواره‌های سلولی، غشای سلولی و بافت مختل شده و مواد درون سلولی به دلیل تأثیر حفره‌ای فراصوت آزاد می‌شوند.

تلاطم های زیاد ایجاد شده توسط فراصوت نیز انتقال جرم بین فازها را افزایش می دهد و در نتیجه باعث حل شدن پودرها یا واکنش های شیمیایی ناهمگن می شود. این مساله، تجزیه کننده اولتراسونیک را به ابزاری کاربردی در آزمایشگاه، پایلوت آزمایشی و تاسیسات صنعتی برای انجام فرآیندهایی مانند آسیاب نانومواد، پراکندگی، امولسیون سازی، لیز، استخراج سلولی و انحلال تبدیل می سازد.

مزایای دیسممبراتورهای اولتراسونیک

  • بسیار کارآمد و قابل اعتماد

  • ایمن برای کار

  • با کاربری آسان

  • منوی بصری قابل برنامه ریزی

  • تنظیمات لوازم جانبی مختلف موجود

دیسممبراتورهای با کارایی بالا در هر اندازه

شرکت فاپن، طیف کاملی از دستگاه‌های جمع‌وجور دستی گرفته تا سیستم‌های تجزیه‌کننده تمام صنعتی را برای پردازش حجم‌های زیاد پوشش می‌دهد. نمونه‌های کوچک و متوسط ​​معمولاً در ویال‌ها، ویال‌های کریو، لوله‌ها (مانند لوله‌های اپندورف، لوله‌های فالکون)، و بشر شیشه‌ای یا ظروف پلاستیکی پردازش می‌شوند. سونیکاسیون حجم‌های بزرگ‌تر اغلب ترجیحاً در حالت جریان پیوسته با استفاده از یک راکتور درون خطی اولتراسونیک انجام می‌شود.

شرکت فاپن همچنین طیف گسترده ای از لوازم جانبی اولتراسونیک را برای اصلاح دیسممبراتور اولتراسونیک شما به طور ایده آل با نیازهای پردازش شما ارائه می دهد. پروب ها در اندازه ها و اشکال مختلف موجود هستند، شما می توانید از فلوسل ها و راکتورها در حجم ها و هندسه های مختلف انتخاب کنید. سنسورهای دما و فشار، کابینت های محفظه صدا، و بسیاری از لوازم جانبی دیگر افزودنی های موجود در سبد محصولات هستند.

کنترل دقیق فرآیند و رابط کاربرپسند

شرکت دانش بنیان فاپن بر روی تجزیه کننده های سلولی با کارایی بالا با بالاترین سازگاری با کاربر و طراحی فنی پیشرفته تمرکز دارد. این بدان معنی است که استانداردهای تجزیه کننده های آزمایشگاهی فاپن بیشتر و بیشتر با هوشمندی ماشین آلات صنعتی سازگار می شوند. سنسورهای قابل اتصال دما و فشار امکان بررسی شرایط نمونه را با دقت فراهم می کند. از آنجایی که کنترل دمای مواد حساس به حرارت عاملی حیاتی برای کیفیت نتایج فرآیند است، شرکت فاپن راه حل های مختلفی را برای حفظ دمای فرآیند در محدوده دمایی مورد نظر ارائه می دهد.

از آماده سازی نمونه در ویال های آزمایشگاهی کوچک گرفته تا پخش مداوم و امولسیون سازی دوغاب ها در تولید صنعتی، شرکت فاپن تجزیه کننده التراسونیک مناسب را به شما معرفی می کند. شما می‌توانید دستگاه‌های تجزیه کننده اولتراسونیک فاپن را در همه اندازه‌های مختلف خریداری کنید. برای اطلاع از قیمت دستگاه اولتراسونیک ایرانی شرکت فاپن، می توانید با ما تماس بگیرید.

خوب است بدانید

تجزیه کننده های اولتراسونیک دستگاه های انعطاف پذیری هستند که می توانند برای انجام کاربردهای مختلف مانند همگن سازی، پراکندگی، امولسیون سازی، آسیاب، تجزیه، از هم گسیختگی سلولی، لیز، استخراج پروتئین، برش DNA، گاز زدایی و هوازدایی، انحلال و واکنش های سونوشیمیایی مورد استفاده قرار گیرند. بنابراین، تجزیه کننده های فراصوت به عنوان هموژنایزر بافت، مختل کننده سلول، تجزیه کننده اولتراسونیک، استخراج کننده اولترا سونیک، میکسر التراسونیک، آسیاب آلتراسونیک یا حل کننده اولتراسونیک شناخته می شوند.


 

دامنه های دقیق قابل کنترل برای نتایج بهینه

تمام دستگاه های اولتراسونیک فاپن دقیقاً قابل کنترل هستند. دامنه یکی از پارامترهای فرآیندی حیاتی است که بر کارایی و اثربخشی استخراج پکتین با امواج فراصوت (اولتراسونیک) از میوه ها و ضایعات زیستی تأثیر می گذارد. تمام پردازنده های فاپن امکان تنظیم دقیق دامنه را فراهم می کنند. سونوترودها و هورن های بوستر لوازم جانبی هستند که اجازه می دهند دامنه را در محدوده وسیع تری تغییر دهید. پردازنده‌های اولتراسونیک صنعتی فاپن می‌توانند دامنه‌های بسیار بالایی را ارائه دهند و شدت اولتراسونیک مورد نیاز را برای کاربردهای سخت ارائه دهند. دامنه های تا 200 میکرومتر را می توان به راحتی به طور مداوم در عملکرد 24/7 اجرا کرد.

تنظیمات دامنه دقیق و نظارت دائمی بر پارامترهای فرآیند اولتراسونیک از طریق نرم افزار هوشمند به شما این امکان را می دهد که مواد خام خود را با موثرترین شرایط اولتراسونیک تصفیه کنید. استحکام تجهیزات مافوق صوت فاپن امکان عملیات 24/7 در وظایف سنگین و در محیط‌های سخت را فراهم می‌کند. این باعث می شود که تجهیزات مافوق صوت فاپن به ابزار کاری قابل اعتمادی تبدیل شود که نیازهای استخراج شما را برآورده می کند.

تست آسان و بدون ریسک

فرآیندهای اولتراسونیک را می توان کاملاً خطی مقیاس کرد. این بدان معناست که هر نتیجه ای که با استفاده از دستگاه اولتراسونیکاتور آزمایشگاهی یا رومیزی به دست آورده اید، می تواند با استفاده از پارامترهای فرآیند دقیقاً به همان خروجی مقیاس شود. این امر فراصوت (اولتراسونیک) را برای آزمایش امکان سنجی بدون ریسک، بهینه سازی فرآیند و اجرای بعدی در تولید تجاری ایده آل می کند. با ما تماس بگیرید تا بدانید که چگونه فراصوت (اولتراسونیک) می تواند تولید عصاره پکتین شما را افزایش دهد.

 

قیمت دستگاه التراسونیک هموژنایزر فاپن

قیمت دستگاه هموژنایزر ایرانی بسته به نوع دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی، دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی و دستگاه هموژنایزر صنعتی متفاوت است. معمولاً توان دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی 3 تا 5 برابر دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی است ولی قیمت آن در حدود2 تا 2.5 برابر قیمت هموژنایزر آزمایشگاهی می باشد. همچنین توان یک دستگاه هموژنایزر صنعتی در حدود 3 تا 5 برابر دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی و 10 تا 14 برابر دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی است ولی قیمت هموژنایزر صنعتی در حدود 2 تا 3 برابر دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی می باشد. ولی به هر حال قیمت هموژنایزر قیمت بسیار مقرون به صرفه ای است چون دستگاه التراسونیک (اولتراسونیک) با درآمدزایی بسیار بالا قیمت دستگاه التراسونیک (اولترا سونیک) را جبران می کند.

جهت کسب اطلاع از قیمت دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی و قیمت دستگاه هموژنایزر صنعتی با شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن) تماس بگیرید. همکاران ما ضمن مشاوره دقیق در خصوص خرید دستگاه هموژنایزر مورد نیاز صنعت شما، خرید دستگاه التراسونیک مقرون به صرفه را به شما پیشنهاد می دهند. زیرا خرید دستگاه هموژنایزر با توجه به طیف وسیع هموژنایزر ایرانی ساخت شرکت فاپن و قیمت دستگاه التراسونیک ایرانی، نیاز به امکان سنجی، تست آزمایشگاهی، تست نیمه صنعتی یا پایلوت و تست صنعتی دارد تا بهترین نتیجه در خرید دستگاه هموژنایزر را داشته باشد.

برای مشاهده دستگاه های نصب و راه اندازی شده در صنایع مختلف لینک های زیر را ببینید:

نصب و راه اندازی سامانه عصاره گیری التراسونیک

https://www.aparat.com/v/agRAm

سامانه عصاره گیری التراسونیک

https://www.aparat.com/v/mcqux

تولید رنگ با دستگاه تمام اتوماتیک

https://www.aparat.com/v/EZLSR

نصب و راه اندازی دستگاه تمام اتوماتیک

https://www.aparat.com/v/uwaYL

تولید نانوامولسیون با دستگاه التراسونیک هموژنایزر نیمه صنعتی

https://www.aparat.com/v/EMQDZ

مقایسه التراسونیک صنعتی با پرمیل

https://www.aparat.com/v/cr42t

پروب 50 سانتی متری و نحوه عملکرد آن

https://www.aparat.com/v/HqKDB

های خلاء کوچکی را در مایع ایجاد می‌کنند که در طول یک چرخه فشار بالا به شدت منفجر می شوند. این پدیده کاویتاسیون نامیده می شود. انفجار حباب کاویتاسیون باعث ایجاد نیروهای برشی هیدرودینامیکی قوی می شود.

از هم پاشیدگی ساختارهای سلولی با امواج فراصوت (الترا سونیک)

نیروهای برشی می توانند مواد فیبری و سلولزی را به ذرات ریز تجزیه کنند و دیواره های ساختار سلول را بشکنند. این امر مقدار بیشتری از مواد درون سلولی مانند نشاسته یا شکر را در مایع آزاد می کند. علاوه بر این، مواد دیواره سلولی به بقایای کوچکی تبدیل می شوند.

این اثر می تواند برای تخمیر، هضم و سایر فرآیندهای تبدیل مواد آلی استفاده شود. پس از خرد کردن و آسیاب کردن، فراصوت (الترا سونیک) مقادیر بیشتری از مواد داخل سلولی به عنوان مثال نشاسته همچنین بقایای دیواره سلولی را در دسترس آنزیم هایی که نشاسته را به قند تبدیل می کنند قرار می دهد. همچنین سطح در معرض آنزیم ها را در طی مایع سازی یا ساکاره شدن افزایش می دهد. این معمولا سرعت و بازده تخمیر مخمر و سایر فرآیندهای تبدیل را افزایش می دهد، به عنوان مثال برای افزایش تولید اتانول از زیست توده.

می توانید تخریب سلولی را در هر مقیاسی آزمایش نمایید.

برای حجم های 0.1 تا 100 میلی لیتر می‌توانید از 150UPS استفاده کنید.

برای حجم های 100 میلی لیتر تا 500 سی سی می‌توانید از 400UPS استفاده کنید.

برای حجم های 100 میلی لیتر تا 2 لیتر می‌توانید از 1200UPS رومیزی استفاده کنید.

برای حجم های 600 میلی لیتر تا 20 لیتر می‌توانید از 1200UPS به همراه راکتور و پمپ استفاده کنید.

برای حجم های بالاتر و همچنین فرایند های پیوسته می توانید از دستگاههای با توان بالاتر شرکت دانش بنیان فناوری ایرانیان پژوهش نصیر استفاده نمایید. می توانید برای بهینه سازی فرایند خود با کارشناسان ما تماس بگیرید.

خوب است بدانید:

تابش اولتراسونیک درون مایع چه پیامدی دارد:

جریان اکوستیکی

موج صوتی هنگامی که از مایعی عبور می کند به خاطر اصطکاک ناشی از ویسکوزیته حرکت خود را به مرور از دست می دهد. حرکت به مایع انتقال می یابد و در نتیجه، شکل گیری حرکت مایع در جهت انتشار موج است. این جریان شاری را القاء می کند که اغلب به جریان آکوستیکی معروف است (شکل ‏1‑5). برای مثال، سرعت جریان از چند سانتی متر تا بیش از چند متر در هر ثانیه بدست می آید. در حضور ذرات کوچک، اصطکاک بین شاره و ذرات می تواند تا مقادیر بالاتر جریان های میکرو برود. به خاطر این پدیده، فراصوت یک وسیله غیر تهاجمی برای افزایش جرم و انتقال حرارت است. به هر حال بازده انرژی فراصوت برای مخلوط کردن از همزنهای مکانیکی به نسبت کمتر است، از این رو در فرایندهای دیگر، مانند تولید حفره های صوتی صرف شده و نهایتاً بخش قابل توجهی از انرژی صوتی (99 درصد) به گرما تبدیل میشود.

حباب سازی صوتی

اغلب، مایعات حاوی حباب های گاز هستند که در برابر انحلال توسط چسبیدن به ناخالصی یا سطح، مقاوم هستند. تحت تاثیر فشار ترقیق از موج صوتی، حباب می تواند از گاز محلول در مایعات و همچنین بخار جزئی از مایع بوجود بیاید. متناسب با اندازه این حباب ها، فرکانس و دامنه فشار فراصوت، تغییرات فشار موج صوتی حبا ب ها را در حرکت شعاعی قرار می دهد. در طول فاز ترقیق، فشار منفی موج صوتی، منجر به افزایش حباب تا شعاع بیشینه­ای می شود که گاهاً حباب را مشاهده پذیر می نماید. مرحله فشرده سازی بعدی منجر به انقباظ حباب می شود. برای شرایط خاص، کاواک (حفره) در یک حرکت غیر خطی قرار می گیرد و فروریختگی حفره1 در بازه زمانی کوتاه با مرحله بزرگ شدنش مقایسه می شود (شکل ‏1‑6)، از اینرو دینامیک فروریختگی در مقایسه با جرم و انتقال حرارت آن بسیار سریع است. حباب ها ایجاد فشار بالا می کنند و دما در شرایط بی در رو، در محتوی حباب افزایش می یابد. دمای چندین هزار درجه، فشار صدها بار، و نرخ گرمایش و سرمایش بواسطه این شرایط در نقطه داغ2 بدست می آید. فروریختگی با نوسان های تکرار شدنی همراه است، توجه کنید که بعد از بالا آمدن، تا فاز رقیق شدن بعدی، یک موج صوتی دوباره و یک حباب سازی دوباره رخ می دهد.

فاپن از تست آزمایشگاهی تا صنعتی سازی محصول همراه شماست.

قیمت دستگاه هموژنایزر

قیمت دستگاه هموژنایزر ایرانی بسته به نوع دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی، دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی و دستگاه هموژنایزر صنعتی متفاوت است. معمولاً توان دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی 3 تا 5 برابر دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی است ولی قیمت آن در حدود2 تا 2.5 برابر قیمت هموژنایزر آزمایشگاهی می باشد. همچنین توان یک دستگاه هموژنایزر صنعتی در حدود 3 تا 5 برابر دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی و 10 تا 14 برابر دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی است ولی قیمت هموژنایزر صنعتی در حدود 2 تا 3 برابر دستگاه هموژنایزر نیمه صنعتی می باشد. ولی به هر حال قیمت هموژنایزر قیمت بسیار مقرون به صرفه ای است چون دستگاه التراسونیک (اولتراسونیک) با درآمدزایی بسیار بالا قیمت دستگاه التراسونیک (اولترا سونیک) را جبران می کند.

جهت کسب اطلاع از قیمت دستگاه هموژنایزر آزمایشگاهی و قیمت دستگاه هموژنایزر صنعتی با شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن) تماس بگیرید. همکاران ما ضمن مشاوره دقیق در خصوص خرید دستگاه هموژنایزر مورد نیاز صنعت شما، خرید دستگاه التراسونیک مقرون به صرفه را به شما پیشنهاد می دهند. زیرا خرید دستگاه هموژنایزر با توجه به طیف وسیع هموژنایزر ایرانی ساخت شرکت فاپن و قیمت دستگاه التراسونیک ایرانی که بسیار پایین تراز نمونه های اروپایی و حتی چینی می باشد نیاز به امکان سنجی، تست آزمایشگاهی، تست نیمه صنعتی یا پایلوت و تست صنعتی دارد تا بهترین نتیجه در خرید دستگاه هموژنایزر را داشته باشد.

برای مشاهده دستگاه های نصب و راه اندازی شده در صنایع غذایی لینک های زیر را ببینید:

نصب و راه اندازی سامانه عصاره گیری التراسونیک

https://www.aparat.com/v/agRAm

سامانه عصاره گیری التراسونیک

https://www.aparat.com/v/mcqux

تولید سس بالزامیک با التراسونیک

https://www.aparat.com/v/uxoVe

تولید نانوامولسیون با دستگاه التراسونیک هموژنایزر نیمه صنعتی

https://www.aparat.com/v/EMQDZ

1 collapse

2 Hot spot