از التراسونیک  هموژنایزر برای اصلاح دینامیک دوغابهایی مانند کنسانتره های پروتئین،  WPC  یا دوغاب های پلیمری استفاده می کند.

  • التراسونیک راه حلی برای افزایش کارایی و کاهش هزینه های فرآیند خشک کردن پاششی دوغاب های آب پنیر، به عنوان مثال WPC است.
  • نیروهای برشی التراسونیک ویسکوزیته محلول آب پنیر را کاهش می دهد و باعث می شود غلظت پروتئین بالاتر باشد.
  • التراسونیک  هموژنایزرهای شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن) گزینه های مختلفی را برای استفاده از اولتراسونیک های با قدرت بالا برای کاهش ویسکوزیته محلول های پروتئین ارائه می دهد.

 کاهش ویسکوزیته با اولتراسونیک

 نیروهای فراصوت قدرتمند باعث ایجاد حفره، نیروهای برشی بالا و نوسان در مایعات می شوند. التراسونیک  هموژنایزرهای شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن)، از این نیروهای شدید، برای اصلاح دینامیک دوغابهایی مانند کنسانتره های پروتئین،  WPC  یا دوغاب های پلیمری استفاده می کند. بسیاری از دوغاب ها فرآیند خشک شدن با اسپری را برای بدست آوردن محصول نهایی پودر طی می کنند. خشک کردن پاششی (با اسپری) یک فرآیند انرژی زا است که در خط تولید نیز غالباً یک مسئله جدی است. کاهش ویسکوزیته توسط اولتراسونیک امکان بارگذاری ذرات بیشتر در محلول را فراهم می کند، که منجر به کاهش حجم مایع می شود که باید تبخیر شود و این با صرفه جویی قابل توجه انرژی همراه است. درعین حال، با پردازش محصول بیشتر(وزن خشک) ، ظرفیت خشک کن اسپری نیز افزایش می یابد. تابش خطی اولتراسونیک در جریان تغذیه خشک کن اسپری باعث می شود غلظت بالاتر و درصد جامدات خشک به خشک کن برسد.

اثرات تابش اولتراسونیک:

  • همگن سازی و کاهش اندازه ذرات
  • حباب های هوای و اکسیژن را خارج می کند
  • لایه های متراکم پروتئین ها را از هم باز می کند.
  • ویسکوزیته را به طور موقت کاهش می دهد.
  • یک تغییر موقتی در تراز مولکول پروتئین ایجاد می کند.

 چرا اولتراسونیک را باید قبل از خشک کردن پاششی استفاده نمود؟

کاهش ویسکوزیته اولتراسونیک منجر به کاهش مصرف انرژی و تولید بیشتر می شود.

 مزایای اضافی عبارتند از:

  • تولید را 10٪ یا بیشتر افزایش می دهد.
  • کاهش هزینه ثابت و متغیر کلی
  • سرمایه گذاری کم و افزایش سود
  • بازگشت سرمایه اولیه تهیه دستگاه در کمتر از یک سال

تجهیزات التراسونیک

 التراسونیک هموژنایزرهای شرکت فناوری ایرانیان پژوهش نصیر (فاپن) دانش عمیقی در مورد پیکربندی و نصب سیستم اولتراسونیک مناسب برای بهینه سازی کارایی و خروجی دستگاه خشک کن اسپری شما دارد. با توجه به خط تولید، ما گزینه های مختلفی را برای استفاده از اولتراسونیک با قدرت بالا برای کاهش ویسکوزیته محلول های پروتئین ارائه می دهد. تمام سیستم های التراسونیک صنعتی ما برای کاربردهای سنگین تحت شرایط سخت ساخته شده اند و می توانند 24/7 کار کنند. به دلیل پکیج عالی، می توان آنها را به راحتی در خطوط تولید موجود جا داد. نگهداری کم و عملکرد کاربر پسند از مزایای دیگر آن است.

 همین الان با ما تماس بگیرید تا اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی فراصوت شدن فرآیند خشک شدن با اسپری بهبود بخشد!

برای کاهش ویسکوزیته اطلاعات بیشتر بخواهید اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد همگن سازی اولتراسونیک درخواست کنید ، لطفاً از فرم زیر استفاده کنید. ما خوشحال خواهیم شد که یک سیستم اولتراسونیک با نیازهای شما ارائه دهیم.

اطلاعات بیشتر درباره خشک کردن پاششی

خشک کردن با اسپری یک روش تولید برای تبدیل محلول مایع یا دوغاب به یک پودر خشک با خشک شدن سریع با گاز داغ است. به خصوص در بخش مواد غذایی و دارویی، از خشک کردن با اسپری اغلب برای تصفیه مواد حساس به حرارت استفاده می شود. خشک کردن با اسپری روشی است که در صنایع غذایی و دارویی برای کپسوله سازی ترکیبات فعال (میکرو کپسول سازی) مورد استفاده قرار می گیرد.

 فرآیند خشک کردن اسپری شامل مراحل زیر است:

  • جریان تغذیه: جریان تهویه به محلول، سوسپانسیون یا دوغاب همگن، پمپاژ و بدون ناخالصی آماده می شود. غالباً مواد اولیه قبل از ورود به خشک کن اسپری متمرکز می شوند.
  • اتمیزه سازی: در طی اتمیزه شدن، دوغاب به قطرات کوچک تبدیل می شود. این مهمترین مرحله فرآیند است زیرا درجه اتمیزه شدن میزان خشک شدن و در نتیجه اندازه خشک کن را کنترل     می کند. رایج ترین تکنیک های اتمیزه سازی عبارتند از: اتمیزه کردن نازل فشار ، اتمی سازی نازل دو سیال و اتمی سازی گریز از مرکز. در طی اتمیزه ، 95٪ + آب موجود در قطرات در عرض چند ثانیه تبخیر می شود.
  • خشک کردن: در یک جریان هوای گرم یا گاز، رطوبت به سرعت از سطح ذره تبخیر می شود.
  • جداسازی: ذرات پودر با استفاده از سیکلون‌ها، فیلترهای کیسه ای یا رسوب الکترواستاتیک از هوا یا گاز مرطوب جدا می شوند.

 محصولات خشک شده با اسپری

  • مواد غذایی: پودر شیر، قهوه، چای، تخم مرغ، غلات، ادویه ها، طعم دهنده ها، نشاسته و مشتقات نشاسته، ویتامین ها، آنزیم ها، استویا، مواد مغذی، رنگ دهنده ها،عصاره های گیاهی و ….
  • دارویی: آنتی بیوتیک ها، مواد پزشکی
  • مواد افزودنی صنعتی: کاتالیزورها، محصولات شیمیایی، رنگدانه های رنگ، مواد سرامیکی، پلیمرها، ریز جلبک ها و غیره